Svar på nyårsönskning från Ilmar Reepalu & Andreas Schönström

På en workshop i december skickades fyra videoklipp iväg med önskningar om förbättringar inom fyra områden som vi kom fram till var viktiga; skola, trygghet, arbete och bostad. Det var ansvarig politiker för varje område och kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu som fick sina inboxar förgyllda. Klicka här för att kolla bambuserklippen och läsa hela inlägget.

Ungefär två månader senare damp det ner ett mail i brevlådan från ingen mindre än Ilmar himself. Det såg ut såhär;

Hej

Jag ber om ursäkt för att ni fått vänta så länge på svar från mig.

Jag vill med de här korta raderna bekräfta att era önskningar nått fram till mig. Precis som ni berättar så är det viktigt att det byggs fler bostäder, att alla känner sig trygga och att ungdomar får in en fot på arbetsmarknaden. Jag uppskattar ert initiativ och jag tycker att ni framför era önskningar och åsikter på ett intressant och kreativt sätt.

Med vänlig hälsning

Ilmar Reepalu

Efter några påminnelser fick vi häromdagen också svar från Andreas Schönström – i form av ett Bambuserklipp! 🙂

Kolla in –> http://bambuser.com/channel/s+kommunalr%C3%A5d/broadcast/1683279

Det tar såklart inte slut här, det är bara ett första steg. Men ett grymt första steg i att minska avståndet mellan medborgare och beslutsfattare tycker vi! Andreas Schönström avslutar med att uppmana oss Malmöbor att hjälpa till med idéer och tankar på hur framtiden i Malmö ska se ut. Det är det vi i Watch it! försöker göra hela tiden. Häng på du med och visa hur DU vill förändra!