EkoReko<3Lund på äventyr i Malmö -> Klädoteket stod på turlistan

EkoReko<3Lund <3 Malmö <3 Klädoteket

Idag besöktes Malmö av EkoReko<3Lund. Efter förra veckans peppiga träff där vi bland annat pratade om Freeshopen på Hemgården och möjligheten att göra det till ett Klädotek bestämde vi oss för att besöka det redan existerande i Malmö. Så. Vi lämnade idag Hemgårdens trygga famn, för några timmar, och susade till Klädoteket. Vilket spännande besök det blev! Det var superfint att få deras ställe och att få höra lite mer om hur de har organiserat sin garderob där alla plagg är lånbara i 3 veckor + omlån. De hade supersnygga medlemaskort, en databas att registrera utlånen och ett megastort lager m.m. Djupt imponerade blev vi!

Efter detta fina besök begav vi oss tillbaka till Hemgården för att i goda ro, till avnjutande av hummusmackor, prata om vad vi nu vill göra med vår egen Freeshop. Kanske något på Hemgården? Kanske något tillsammans med Smålands nation? Spänningen är olidlig och vi håller er alla uppdaterade på vad som händer!

Idag pratade också julavslutning för träffarna där vi vill bjuda in KüNST till en träff organiserad av oss och peppade för DIY-läger i vår!

Måndag alltså. Ja. Veckans bästa dag skulle en kunna säga.