EkoReko<3Lund spikar manifest och planerar hösten

Alltså! Vilken höst vi nu har att se fram emot!

På dagens EkoReko<3Lund-träff hände massormassormassor.

Vår måndagskvällen fylldes med mumsiga hummusmackor, energizers som fick oss alla att göra konstiga ljud och nya vänner. (Tjoho! Nya medlemmar i gruppen från bland annat finaste DIY-lägret!) OCH. Idag spikades också gruppens egna manifest med tillhörande appendix. Vilken grej!

Tatadam! Här är det:

I en galax full av individer, kämpar David Attenburough, Carl Sagan och Timothy Learry mot McCain, Sara Palin, Jan Björklund och andra svarta hål. Alltmedan Franz Kafka mest kämpar med sin existentiella ångest. I en galax full av individer är vi solar.

Vi är solar, vår kurs en prisma och vårt syfte en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar planet. Genom självinduserat matkoma, följt av flitigt filmtittande, inre reflektion och diskussion, vill vi rannsaka oss själva, våra syn- och tillvägagångssätt. Genom att se istället för att titta, tar vi ett första steg för naturens och alla livsmiljöers bästa.
Och för våra magar.

Vi är politiskt obundna, men i allra högsta grad politiska. Vi formar vår egen politik, tillämpar den på oss själva, men också på vår omvärld – som vi genom tzay-os, freeshops och nödrop lockar in i vårt solsystem.
Det kostar inget mer än engagemang att vara en sol. Och att laga mat.

Herr. K. och Eko Reko.

Appendix:
När vi inte mindstormar idiotteorier och namedroppar ännu större idioter, så är vi en fantastiskt trevlig och något bekymrad grupp som varje måndag träffas för att laga mat, se film och planera hur vi kan engagera och motivera vår omvärld. Det här gör vi genom att te.x. gå ut på stan med soppkök freeshops. Allt utifrån förutsättningen att allt ska vara gratis.

Tänk alltså! Ett eget manifest!

Och som att det inte var nog. Idag planerades också höstens aktiviteter för i stort sett alla 11 måndagar fram till jul.Ta ett litet kik på bilden här nedan för att se vad som är på gång!

Peppen är hög inför resterande höst som komma skall! Välkommen på EkoReko<3Lund-träff om du är sugen! Vi ses varje måndag mellan klockan 18.15 och 20.45 på Hemgården i Lund.