W-day! Watch it har releasefest ikväll!

Då var det dags för att sjösätta skutan, ikväll på Malmöfestivalen har vi nämligen RELEASEFEST för Watch it!

Watch it är ett projekt av unga, för unga där vi tar det ett steg längre. Vi ska agera, synas och höras på ungas sätt. Under workshops ska vi lyfta de frågor som unga tycker är relevanta och vi ska använda de metoder som ungdomarna själva utvecklar. Vi tror på att erfarenheter måste upplevas genom den egna kroppen för att kännas.

I kvällens aktiviteter kommer det finnas en interaktiv karta där man pyntar och skapar Malmö efter hur man själv vill att staden ska se ut! Vi kommer också ha ett förändringsspel som handlar om hur man på olika sätt kan vara med och förändra eller förbättra saker man tycker är viktiga i samhället.

Utöver det blir det officiell premiär för Watch its splitter nya jingel, det kommer hålla inspirerande anföranden av André och Håkan, och vi kommer bjú på snacks och dryck!

För den som är sugen på att synas i TVrutan eller höras i radio kommer det vara direktrapportering från festen. Såklart kan du också skriva upp dig om du vill vara med i våra kommande workshopsserier! Kom till Raol Wallenbergsparken och häng på ikväll kl 19!