Vi kom, vi såg, vi kör vidare!

Då var Watch It frisläppt efter en intensiv men samtidigt väldigt trevlig kväll i Raol Wallenbergs park! Det hela sparkade i gång med ett scenframträdande av vi som är i projeketet. Vår första arbetsgruppsmedlem André höll ett väldigt inspirerande tal om vilka möjligheter det finns och som vi kommer att ha med i Watch It, bland annat TV och annan spännande information! Spektaklet på scen avslutades av oss med ett tal från Håkan Larsson från folkbildningsföreningen.

Vad hände på plats då? Jo, vi hade ett förändringsspel där besökare fick komma och göra sin egen  handlingsplan till samhällsförändring. Denna fick man sedan klistra upp på en Malmökarta till de områden som man tyckte att det behövdes. Ett förslag var att all rasism borde försvinna, ett annat – ett nytt tivoli i Malmö eller varför inte ett tredje – att allt kul ska va gratis?! Allting i en stor mix av snacks, dryck och samtal med både unga och äldre.

Nu kör vi vidare och vill du vara med i att förändra det du vill förändra, skriv ett mail och häng med på våra kommande workshops, det kommer att bli grymt!

Här nedan finns några filmer att kika på från releasefesten!

En intervju med André!

Watch It Release!

Åsiktskartan!