Välkommen till Mingel med Watch it!

Datum:
Den 3 december 2009
Tid:
17:00 – 19:00
Plats:
Garaget, Lönngatan 30, Malmö

Uppstarten av Watch it!, ett nytt projekt där unga tillsammans utarbetar metoder för förändring genom att gå till handling och prova sina åsikter, går framåt med stormsteg. Vi vill ha fler med oss!

Kom och bidra med ditt tänk, diskutera eller bara lyssna. Vi lovar mingel med coolt folk från Malmö/Lund som också brinner för att unga ska få inflytande och info om vad Watch it! – En metodverkstad för förändring är och vilken roll du eller din organisation skulle kunna få.

OSA, för att vi ska veta hur många fantastiska snittar vi ska förbereda,
senast måndagen den 30 november, till: info@watchit.nu

———————————————————————————–

Kort om Watch it!
Vi tror på att erfarenheter måste upplevas genom den egna kroppen för att kännas. Genom workshops med folkbildningsmetoder vill vi skapa diskussion om hur ungdomar tycker att demokratin i vårt samhälle bör fungera. Men – vi kommer att köra på mindre snack innan och mer snack efteråt. Vi vill lägga fokus på att hitta verktygen för förändringsarbete och framförallt – att agera!

Vi använder oss av Bambuser, då projektdeltagarna kommer att sända TV live via sina mobiltelefoner och därmed förmedla sin bild av vad inflytande är. I koppling till detta kommer vi att föra en diskussion om medias roll och påverkan i vårt samhälle, för att skapa en medvetenhet kring dess makt i demokratin och utforska journalistik på nya sätt.

Etiketter: , ,