Unga i Malmös gymnasier – kom med!

Watch it har varit ute på sina första skol- och klassrumsbesök, i onsdags St: Petriskolan i Malmö och idag Heleneholms gymnasium! Vi hade med vårt gedigna Åsiktstwisterspel, vi gjorde lite diskussionsövningar  och som ofta drar debatten snabbit igång. Inspirerande att så många tycker så mycket om så olika saker!! Det är ur detta myller av åsikter som Watch it! hittar sin roll, att förmedla och göra dem på ett spännande och aktivt sätt! Kom med om du är pepp!

Välkomna till våra workshopserier i vår!!

Watch it! kör workshops under hela våren och DU är välkommen, helt gratis.

Vi ska testa nya medier, hitta på aktioner på stan, fota, sända lokal-TV, pyssla med kreativa grejer och kanske kontakta politiker till debatt. Vi snackar lite om vad vi skulle vilja förändra och går helt enkelt ut och provar att göra det.

WORKSHOPS

Boost to action

En serie av workshops då vi testar olika metoder för att uttrycka åsikter samtidigt som du får lära känna och diskutera tillsammans med andra och träffa nya vänner. Dyk upp på de teman som du tycker är intressanta, eller varför inte allesammans? =)

När? Kl 17-19 varannan tisdag udda veckor, start 15/2

Var? Kulturplats Lagret, Friisgatan 15B i Malmö

Boost to mission

I mars kör vi parallellt igång en serie av workshops som slutar i att vi arrangerar något tillsammans; Vill du sända ditt eget TV-program? Planera och genomföra en aktion? Eller kalla politiker till debatt? Häng på och få en utbildning i hur man gör ett projekt – från idé till verklighet!

Skicka ett mail till info@watchit.nu om du vill vara med!

Vi ses!
Watch it!-crew

Frågor? Maila info@watchit.nu eller ring Hilda Kraft på 0702-662056