“Skånes bästa projekt” firade sommar! <3

Imorse möttes jag och Fatuma av “Watch it! är Skånes bästa projekt, verkligen!” av en av de fina personerna vi har samarbetat med genom åren. Vad kunde bättre börja denna dag?

På kvällen samlades Watch it!s arbetsgrupp för att fira  in sommaren och allt grymt arbete vi gjort under alla åren. En kväll som va mer än en avslutning, mer som ett avstamp, som en busshållplats eller ett kort uppehåll för sommar för att samla krafter till nya äventyr för Watch it! i höst. En kväll där vi för stunden glömde all kritik, hyllade oss och njöt av allt fint vi har skapat tillsammans i arbetsgruppen och tillsammans med alla de 3 000 personer vi träffat!

Vi drack bål, hade högtidliga tal och diktläsning. Vi gjorde en Watch it!-dans och satta text till vår kära gamla Watch it!-låt. Vi picknickade i parken och rullade minnesbilder på projektorn i en gemensam fotoberättelse om Watch it!.

Trötta men nöjda lämnade vi mitt ballongpyntade vardagsrum. Med huvuden fyllda av firande och med tryggheten i magen av ett bokat kick-off-datum för höstuppstart i kalendern.

<3 Hilda