Watch it & Rädda barnen Tic toc laddar upp och laddar om!!

Torsdag eftermiddag betyder workshop med Tic Toc, Rädda barnen. Detta var dock inte vilken torsdag som helst, det var torsdagen före nästa veckas workshopevent i Holma där våra grymma deltagare ska snacka med stadsdelspolitiker och tjänstemän samt andra viktigpettrar om vad man vill förändra i Holma. Dagens workshop gick därför åt att uppdatera om planerna för nästa vecka samt att utvärdera de 9 gånger vi träffats hittills. Därför tog vi fram allt det material vi gjort och tittade på det, samt körde en liten runda om hur man som deltagare tyckt det varit och även ta fram saker som kunde ha varit bättre samt spåna förslag för framtiden.

Det som ungdomarna tyckte varit bra har bland annat varit att man kunnat arbeta om hur man kan förändra samhället, skapa fler kontakter för att förhindra kriminalitet och bilda olika aktiviteter som unga tycker om. Det som kunde ha varit bättre tyckte man är att det ibland är lite snackigt under de gånger vi ses och att vi borde göra mer saker utanför Holma. Därför kom förslag om att vi skulle ut och göra studieresor och utflykter, besöka skolor, andra fritidsgårdar men också att vi sprider budskapet som vi gör idag!

Grymt kul och pepp tycker vi! Nästa vecka hoppas vi att alla kommer till Kroksbäcksskolan kl 17.30 för att delta i workshopen. Mer info här -> https://watchit.nu/evenemang/?event_id=48