Strategigrupp- och samarbeten

 

Watch it!s strategigrupp- och samarbeten försöker se lite djupare och ”bortom horisonten” för Watch it!s verksamhet. Här diskuteras planering,  hur vi utformar samarbeten och tvinnar ihop oss med andra projekt och organisationer. Vi tittar mycket på Watch it!s framtid och hur vi på olika sätt kan utveckla projektet.

Under året träffas gruppen och utvärderar samt ger feedback till projekt- och processledarna. Gruppen ger också en hjälpande hand med lokaler, teknik men också i informationsspridning och rekrytering av deltagare till våra workshops.

I strategigruppen och samarbeten återfinns representanter från Folkbildningsföreningen i Malmö, Lunds Ungdomsting, ComUng, Watch it!s arbetsgrupp, Malmö stad, Imago Malmö, Frivilligcentra Malmö, Sofielunds Folkets Hus, Södra innerstadens ungdomsråd, Hemgården i Lund och lite olika gästspelare från gång till gång 🙂

 

Om du är nyfiken på eller skulle vilja vara med i Watch it!s strategi- och samarbetsorganisationsgrupp och på så vis driva och utforma Watch it!s verksamhet, är du jättevälkommen att höra av dig. Du hittar mail och telefonnummer under fliken “Kontakta oss”.