Künst went Konstrotation!!

Igår träffades Künst för att peppa upp med en Konstrotation, dvs vi prövade att göra målade budskap och idéer på papp och på duk med både akvarell och oljefärger. Det blev riktigt grymt! På temat rikedom och fattigdom målade Edit, Sofia och Bektas en världskarta varefter de ekonomiska tillgångarna fanns, men samtidigt färgade länderna olika beroende på hur de tänkte att människorna mår där och hur fördelade rikedomarna är. Kolla in klippet här nedan!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JlB-jVzWXEI[/youtube]

På den andra stationen var temat Klimat och där kokades snabbt ner idéer till att problemet med klimatet till stor del är den konsumtionen vi har idag där vi köper telefoner och prylar som sedan bara slängs. Detta bidrar till att världen och klimatet genom vår ständiga konsumtion blir sämre, och att vi måste försöka hindra det! Kika in klippet här nedan!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g_KY0kn3_Jo[/youtube]

Nästa vecka bestämdes det att temat blir Stencilkonst, där vi klipper och knåpar fram idéer som vi sedan målar upp på banderolltyg och papper! Tisdag kl 16.30 – 19.00 är tiden som bestämdes om framöver !!! Pepp pepp!!