This is the end, I know i can´t be your man!

6 veckor? Detta är för många en lång tid, men usch vad den tiden bara springer iväg? 🙁

6 veckor? Ja verkligen, 6 veckor har gått sen den första dagen jag satte mig ner på kontoret! Kontoret som inte är så stort men väldigt mysigt och väldigt mycket rörelse som pulserar runt omkring.

6 veckor? Det är tid som bara har tickat iväg, tid som har spenderats med DIY-grupper på Hemgården, metodverkstäder på kontoret, AG-möten på golv runt om i Malmö, egna projekt, workshops med olika personer och träffat med politiker!

6 veckor? Tiden som bara försvunnit i liv och glädje, tid som har gett mig glädje och en utveckling som jag kommer att ta med mig ut i mitt fortsatta arbetsliv!

6 veckor? 6 veckor kan det vara tills jag sitter i samma stol och diskuterar hur vi kan forma våra framtida workshops? Annars kanske jag sätter mig på ett golv som en medlem i arbetsgruppen?

6 veckor? Annars sitter jag i bänken i skolan 1 mil från kontoret och läser om ungdomars utveckling eller springer upp och ner för en step up bräda i vinterns dunkla mörker i idrottssalen.

6 veckor? Vem vet? Inte jag? Inte du? Inte vi? Inte ni? Men en sak kommer jag aldrig att glömma? Vetenskapen om att jag har fått chansen att lära känna er! Lärt mig saker som jag aldrig kommer att glömma, saker som kommer finnas där i bakhuvudet, veganmat, dumpster dive, demokratiskt ledarskap och DIY-grupperna!

Det jag vill är bara att tacka för denna underbara tid! Och vem vet? Kanske jag dyker upp när man minst anar det! 🙂

Och nu fortsätter den låt som är rubriken till inlägget – I´m just a minute away from walking!

PEACE OUT// Filip