Watch it! höll metodutbildning

I Måndags hade Watch it! metodutbildning med volontärer från österlens folkhögskola och ett gäng andra intresserade. Vi höll på en heldag där teman som teambuilding, ledarskap och deltagande metoder stod i centrum. Och såklart olika kreativa sätt att uttrycka sina åsikter på.

I diskussionerna om ett bra ledarskap kom bland annat fram att öppenhet är en viktig egenskap, liksom förmågan att lyssna, se och höra. Att en som ledare också är bra på att se deltagande ur olika perspektiv och att alla deltar på olika sätt. Inspiration och engagerande var också saker som kom fram.

När det kom till budskapen arbetade tre grupper med framförallt återvinning, källsortering och hur säkerhetsindustrin idag fungerar. “Jag är en återvinnare”, “Vem är Kjäll?” och en platsannons om “Securing your future” var de teman som togs upp. Kika på fotona ovan liksom filmerna och platsannonsen nedan från workshopen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wWdUi7aKObA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vl4iefnYW38[/youtube]

Platsannons

Securing Your Future

Sommarjobba som väktare hos G4S

I rollen som väktare hos G4S kommer du att arbeta aktivt med brottsbekämpning i verkligheten.

Vill du arbeta i världens största säkerhetskoncern? Vi är det ledande säkerhetsföretaget och vi bidrar till en tryggare och säkrare värld. För G4S är det avgörande att du står för våra grundvärderingar och vill vara delaktig i vårt globala interna projekt ”Good” guys.

Vi söker Dig som:

• tycker om att följa order och inte tänka själv

• inte är rädd för att använda knytnävarna

• avskyr samhällets parasiter så som uteliggare, dagdrivare och annat slödder

Vi erbjuder Dig:

• en chans att trycka till dom som förpestar din tillvaro

• hindra människor från att bete sig hur som helst, t.ex. ligga på en bänk och vänta på tåget

• en omväxlande arbetsmiljö med början på Malmös gator med möjlig framtid på Gazaremsan

Du kommer att få genomgå vårt traineeprogram som syftar till att ta bort all din egen moral ochersätta med våra felfria värderingar.

På sikt vill vi driva friskolor där du får möjlighet att bli den utåtagerande läraren du alltid har drömt om. Den som gjorde din skolgång till ett helvete – pass it forward.

Ansök hos www.g4s.se/Karriär