Run for Humanity

run_for_humanity

Run for Humanity 3 oktober

Malmös Unga gör årets viktigaste lopp i Pildammsparken!!!

“Alla är hjärtligt välkomna till Pildammsparken vid lilla dammen och bouleplanerna/lekplatsen, korsningen Carl Gustafs väg och Roskildevägen (se bilaga). Samling och utdelning av nummerlappar från klockan 17:00. Nicolas Lunabba från Hela Malmö leder oss genom kvällen där vi bland annat uppmärksammar den internationella barndagen och svältkatastrofen i östra Afrika.  Det bjuds även på musik och uppträdanden.

Klockan 17:30 har vi gemensam uppvärmning med instruktören Fatou Sonko och sedan börjar loppet klockan 18:00. Vid startlinjen står insamlare från Röda Korset med bössor. Varje deltagare lägger valfritt kontantbelopp i bössan innan man springer iväg, alla pengar går till insamlingen mot svälten i Afrikas horn. Banan är 1 km och tanken är att man springer/går tre varv innan man når målgången. Det är ingen tidtagning i loppet, loppet är en manifestation för medmänsklighet och alla är vinnare! Glöm inte kontanter!

Efter loppet kommer det att bjudas på lite fler Malmötalanger. Klockan 18.45 avslutar vi med utlottning av priser, vinnare är inte den som springer snabbast i loppet utan lottas ut och ert lottnummer är nummerlappen. Därför är det viktigt att ni behålller er nummerlapp.

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda förvaring av värdesaker.

Ta gärna med era vänner, familj, kollegor till vår insamling – man behöver inte ha föranmält sig! Kom och ta del av gemenskapen!

Vi ses där och TACK för att ni vill ställa upp och SPRINGA FÖR LIVET!”

Malmös Unga i samarbete med:

Malmö Stad
Röda Korset

Facebook – event