Nyhetsbrev #3

Watch it! released på Malmöfestivalen! Torsdagen den 26 september klipptes garnet på scen av minst tio saxar samtidigt för att inviga Watch it!

Två nya processledare är på plats som heter Emma och Daniel. Processledarna, projektledare Hilda, arbetsgruppen och strategigruppen är de som tillsammans med alla workshops-deltagare, kommer att ro hela Watch it! i land. Vi kommer att fortsätta att röra oss runt om i hela Malmö och Lund men vi har vår bas i de splitternya lokalerna i Sofielunds Kulturhus, på Rolfsgatan 7 i Malmö, välkomna att titta förbi på en kopp fika 🙂

En höst fylld av workshops där vi snackar demokrati och går snabbt till handling väntar på att ta Malmö och Lund med storm. I en serie av workshops provar vi olika sätt att agera utifrån workshops-deltagarnas egna åsikter. Vi kommer att testa nya medier, hitta på aktioner att göra på stan eller kanske kontakta politiker till en debatt. Efter att ha agerat följer diskussioner kring metoder för förändring och på vilka sätt workshops-deltagarna vill delta i samhället. Ta med en kompis och kom, eller tipsa de som hänger i din verksamhet! Alla mellan 15 och 20 år är välkomna.

WORKSHOPS

Malmö, Sofielunds Kulturhus

Torsdagar kl 17.00 – 19.00, med start den 23 september

Onsdagar kl 17.00 – 19.00, med start den 6 oktober

Lund, Wickmanska gården

Tisdagar kl 17.00 – 19.00, med start den 5 oktober

– Anmälan till workshops; info@watchit.nu

Arbetsgruppen växer så det knakar. Vi bjuder in alla som vill vara med bakom kulisserna på Watch it! till en arbetsgrupp som gör projektet till verklighet. Gillar du, eller känner du någon som vill lära sig; leda workshops, filma, sända TV eller kanske blogga? Kontakta oss på info@watchit.nu eller dyk upp på nästa arbetsgruppsmöte tisdagen den 14 september kl 17 i Sofielunds kulturhus på Rolfsgatan 7 i Malmö och onsdagen den 22 september kl 18 på Wickmanska i Lund.

/Watch it!-crew

Ps. Kontakta oss!

Maila info@watchit.nu,

ring Hilda Kraft på 0702-662056

eller kolla in watchit.nu