Nyhetsbrev #2

Watch it! Nyhetsbrev #2

Sommaren är här och vi i Watch it!-crew vill, innan ni tar sommarlov, skicka en liten hälsning och rapport om vad som händer projektet.

Vi har den äran att delge er den stora nyheten att Folkbildningsföreningen i Malmö har fått beviljat stöd till Watch it! från Allmänna Arvsfonden och kommer därmed att startas igång med ännu mer buller och bång än tidigare, redan nu i augusti! Vad innebär då detta? Watch it! kommer att fortsätta att drivas av arbetsgruppen, ideella krafter och samarbetsorganisationerna men vi kommer också att få möjligheten att anställa en projektledare och två processledare på deltid. Tjänsterna kommer att utlysas så håll koll på mailen om Du skulle vilja jobba med ett demokratiprojekt för unga. Watch it! har ju redan erfarenheter på nacken med sin snart ett års gamla livslängd, dessa erfarenheter tar vi med oss, tillsammans med en massa ny energi till en projekstart den 16 augusti.

Planerna inför Releasefesten
är i full gång men hålls än så länge hemliga. Håll utkik!
Watch it! har blivit intervjuade till metodbok! Det goda exemplet är ett projekt som genom intervjuer undersöker vilka sätt som fungerar bra att jobba på när det gäller inflytande och delaktighet för unga. Arbetet ska bland annat mynna ut i en metodbok och de vill att Watch it! ska vara med i den, cool va!? Värpinge IF är projektansvariga för Det goda exemplet med stöd av Lunds kommun. Läs mer på Det goda exemplet.

Träffa Watch it! i sommar på Malmöfestivalen. Vi kommer att vara på plats på kvällen torsdagen den 26 augusti i Raoul Wallenbergparken. Kom dit och prova på vad Watch it! egentligen är för något! Eller ta med dig en idé och snacka med oss.

Har ni idéer eller frågor till oss, maila info@watchit.nu
eller ring vår kontaktperson Hilda Kraft på 0702-662056

EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR

önskar Watch it!-crew