Helgkick off med Watch it!

Så blev helgen som vi väntat på ÄNTLIGEN av! 🙂 I helgen var det nämligen Kick off med Watch its alla arbetsgruppare! Vi tog en minibuss till Smålands djup där vi slog oss ner i en mycket förnämlig stuga för att planera vintern och vårens kommande aktiviteter. Men allra mest handlade det om att mysa, ha det roligt tillsammans och lära känna varandra en smula mer. Vi hade många interaktiva lekar som vi blandade med metoder för deltagande och annat smått och gott.

Vi gick  igenom lite planer för våren och vi tog upp på vilket sätt vi i arbetsgruppen vill arbeta framöver och vad man vill syssla med inom Watch it. Helgen blev till det bästa och hela Watch it skulle vilja skicka de största tacken till Hilda och hennes snälla föräldrar som lät ungdomsdemokratin flytta in i deras stugor under en helg. Här runt i kring kan du se på foton från helgen.

Till sist… lite information om vilka workshopserier som är på uppgång i Watch it! framöver! Håll till godo, mer kommer snart!

BOOST TO ACTION -I Boost to actionserien får du möjlighet att prova olika metoder som du kan använda för att påverka och uttrycka dina åsikter frågor du tycker är intressanta – om ditt närområde, i staden där du bor, i Sverige eller varför inte i världen? Metoder vi provar är exempelvis att göra nyhetssändningar, fotokollage, löpsedlar, gatukonst, teater, dans, banderoller och aktioner m,m. Kolla in vår kalender och dyk upp på de teman som intresserar dig! Vi kör varannan tisdag udda veckor, kl 17-19, på Kulturplats Lagret (Friisgatan 1B) i Malmö. Alla mellan 13-25 år är välkomna! Läs mer HÄR!

BOOST TO MISSION – i mars kör vi igång en serie av workshops som slutar i att vi arrangerar något tillsammans; Vill du sända ditt eget TV-program? Planera och genomföra en aktion? Eller kalla politiker till debatt? Häng på och få en utbildning i hur man gör ett projekt – från idé till verklighet! Läs mer HÄR!

TIC TOC – tillsammans med Rädda Barnen träffar vi på torsdagkvällar en grupp på Holma Aktivitetshus som döpt sig själva till Tic Toc. Vi kommer att pröva olika kreativa sätt att uttrycka åsikter på som i slutet på mars mynnar ut i ett event. Då ska stadsdelspolitiker och tjänstemän få veta hur de unga vill förändra sin stadsdel!

Kram från Watch its arbetsgrupp!