Watch its! deltagare gjorde egna minitidningar!

Dans, musik, träning, mat och drömmar var några av de teman som deltagarna i Watch its fanzine workshop tog upp igår. Deltagarna gjorde sina egna minitidningar, a.k.a fanzines, där de tog fram vad man själv tycker är viktigt och kanske också vad man skulle vilja pyssla lite mer av.
____________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________
Eftermiddagens workshop började dock med att alla fick göra en liten presentation och att vi sedan körde den fartfyllda karusellen, som blivit lite av en hit som uppvärmning. Därefter körde vi igång med funderandet på vad man skulle vilja ha med i sitt fanzines. Vi gjorde ett a4 med ett tema som man sedan fick skicka runt och där alla deltagare fick fylla i vad man själv tänkte kring just det temat. Blev väldigt coola och spännande tankar om vad exempelvis dans och musik kan betyda för olika personer. Eller vad säger du om att indisk musik är det riktigt stora i livet? eller att lika mycket mångfald av mat borde det såklart också finnas av människor?
.
Sedan satte upp både urklippta bilder och ord från tidningar som man tycker representerar temat för en själv. Dessa använde vi sedan som inspiration för de fanzines man sedan gjorde. Några av dem finns att skåda här ovan, och de andra kommer du förhoppningsvis kunna se någonstans i Malmö, på ditt favvocafé kanske till och med:)
.
Nu hoppas vi att våra deltagare gör massa coola nya fanzines tillsammans med sina vänner ute och sprider dem över Malmö.
Nästa gång vi ses är tisdag 12 april, kl 17-19, Kulturplats Lagret. Då är det workshop i do your pin – alltså vi gör våra egna små pins med olika budskap som vi sedan kan ta på oss