Arbetsgrupp, Strategigrupp & samarbeten

 

Arbetsgruppen

Watch it!s arbetsgrupp är på många sätt hjärtat i Watch it!s verksamhet. Här kan man gå med om man är sugen på att hålla i workshops, utveckla deltagande metoder, gå ledarskapsutbildningar, delta i spännande träffar och forum hos andra liknande verksamheter och utforska hur man inom ett projekt kan arbeta för att främja demokrati och positiv gruppdynamik i de grupper vi arbetar med. I arbetsgruppen ingår unga i åldern 15-30 år med olika bakgrund, intressen och erfarenheter.  Det finns inga som helst krav på hur mycket tid man är beredd på att lägga ner och vilka andra engagemang man haft/har!

Strategigrupp och samarbeten

Watch it!s strategigrupp och samarbeten försöker se lite djupare och ”bortom horisonten” för Watch it!s verksamhet. Här diskuteras planering,  hur vi utformar samarbeten och tvinnar ihop oss med andra projekt och organisationer. Vi tittar mycket på Watch it!s framtid och hur vi på olika sätt kan utveckla projektet.

Under året träffas gruppen och utvärderar samt ger feedback till projekt- och processledarna. Gruppen ger också en hjälpande hand med lokaler, teknik men också i informationsspridning och rekrytering av deltagare till våra workshops.

I strategigrupp och samarbeten återfinns representanter från Folkbildningsföreningen i Malmö, Lunds Ungdomsting, ComUng, Watch it!s arbetsgrupp, Malmö stad, Imago Malmö, Frivilligcentra Malmö, Sofielunds Folkets Hus, Södra innerstadens ungdomsråd, Hemgården i Lund och lite olika gästspelare från gång till gång.

 

_______________________________________________________________________________________________________

Om du är nyfiken eller har idéer om hur det är att vara med i någon av våra ovanstående grupper och samarbeten, och på så vis driva och utforma Watch it!s verksamhet, är du jättevälkommen att höra av dig. Skriv ett mail till info@watchit.nu eller ring oss

 

Hilda Kraft – projektledare:    0702-66 20 56
Emma Rydin – processledare: 0739-08 81 81
Daniel Wolski – processledare: 0760-06 12 49